ГЕОРГИ ИВАНОВ ПОЧЕТЕ 138-ГОДИШНИНАТА ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

С военни почести, концерт и общоградско хоро в Хасково бе отбелязана 138-годишнината от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

На централния площад „Свобода“ за церемонията по изпълнението на националния химн и ритуала по поднасяне на венци и цветя бяха, областният управител Гинка Райчева, депутати, представители на политически партии и обществени организации, граждани. На плаца бе строен и почетен караул от местното военно подразделение 52 740.

На церемонията присъстваше и Георги Иванов, който вчера обяви официално кандидатурата си за кмет на предстоящия местен вот. Придружаваше го част от кандидатите за общински съветници от листата му:

Д-р инж. Сейхан Мюмюн Али по комуникации; Тонка Атанасова инж. по професия, Кирил Сарджев икономист, председател на тракийското дружество; Петя Гайдажиева – Юкселай специалист по Европеистика; Георги Георгиев икономист; Теодор Тодоров собственик на агенция за организация на събития и Таня Чалъкова – адвокат.

След поднасянето на венци, програмата продължи с изпълнения на Народния оркестър към община Хасково, а присъстващите извиха общоградско хоро. 

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.