НАПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА, ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО

Георги Иванов:

Всеки град има своя неповторима атмосфера, в която се отразяват идеите, духа  и мечтите на неговите жители. Всички те оставят през годините отпечатък върху облика на средата, в която днес живеем ние, нашите деца и родители.

През годините в които бях кмет, Хасково стана все по–привлекателен, уютен и интересен град, който посреща своите нови приятели и партнъори със самочувствие и ясен поглед напред.

Богата историческа съдба, благоприятно географско разположение, динамично настояще, инициативно и отворено за иновации население – това бе съвременно Хасково. Градът вървеше напред с умението на неговите жители да променят историята и с много амбиция да градят съвременния му облик. Хасково гледаше напред с достойнство към своя утрешен ден, където заедно със съхранените традиции, запазено място имат новите идеи и обещаващите възможности за развитие.

Като кмет на Хасково имах удоволствието да кажа „Добре дошли“ на всички, които идваха във Хасково и оставаха завинаги негови приятели!

Хасково – селището, наследило хилядолетната история на земите си. Той е рекордьор не само с монумента „Света Богородица с Младенеца“, но и с вярата и надеждата, че ще пребъде. С любовта, с която жителите му го изграждат.

Да се обединим, за да победим!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.