НА НАРОЧНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ДНЕС ОБЯВИХ СВОЯТА КАНДИДАТУРА…

На нарочна пресконференция днес обявих своята кандидатура за Кмет на Община Хасково на предстоящите в края на октомври избори за местна власт…

На нарочна пресконференция днес обявих своята кандидатура за Кмет на Община Хасково на предстоящите в края на октомври избори за местна власт.

Представих и част от кандидатите за общински съветници, с които заедно ще работим, следвайки посланието – „Да се обединим. За да победим“.

В инициативната група за подкрепа на моята кандидатура влизат – акад. Георги Марков, акад. Васил Гюзелев, проф. Владко Панайотов, чл. кор. Иван Гранитски, председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов, писателят Димитър Томов.

Сривът в развитието на Хасково и общината през последните 8 години е неоспорим факт.

Проблемите за решаване са много и от различно естество. Но като най-неотложни считам:

Водоснабдяването – единственото възможно решение на този ключов и жизненоважен въпрос е осъществяване на водоснабдяване от язовир „Тракиец“, изпълнението на проект за нов воден цикъл и др.

Свръхнатовареният трафик на автомобили – кардинална промяна в организацията на движение, строителство на многоетажен паркинг в центъра и нови паркоместа в кварталите, засилен контрол на произволното паркиране и др.

Чистота и ред – коренна промяна в начина на поддържане на чистотата в целия град и селата, вкл. строг контрол за безразборно захвърлени боклуци, безкомпромисно ограничаване на прояви, смущаващи реда и спокойствието на гражданите и др.

Цялостна програма за управление на общината, с подробна разбивка по приоритети и конкретни проекти, ще представя на по-късен етап.

Времето на празните приказки и бездействието изтече!

Очаквам предложения за промени от всички вас

Защото

Хасково не може да чака!

Да се обединим. За да победим.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.