ПОМНИТЕ ЛИ?… НА 2-РИ НОЕМВРИ 2014 ГОДИНА БЕ ОТКРИТА НОВООБНОВЕНАТА ЗАЛА СПАРТАК ОТ ГЕОРГИ ИВАНОВ

На този ден – Георги Иванов и Президентът на Управителния съвет на Българската федерация по хандбал Росица Бакърджиева откриха ремонтираната Спортна зала “Спартак” в Хасково. В ремонта на залата бяха вложени 1 370 895 лева чрез Публично-инвестиционната програма на МС „Растеж и развитие на регионите”.
Извършените ремонтни работи бяха по фасади и покрив: полагане на топлоизолация и хидроизолация, силиконова мазилка на сградата.

В залите по бадминтон и хандбал: бе подменена старата дървена дограма с нова алуминиева и съществуващото дюшеме с ново; боядисани бяха стените и таваните с латексова боя и монтирани колонни климатици в залата по хандбал.

В залата по бокс бе направена шпакловка и са боядисани с латекс тавани и стени; подменена настилката; подменени дървени прозорци и врати с РVС.

В съблекалните на първи етаж бе подменена фаянсовата облицовка, боядисани бяха с латекс и таваните, подменено бе санитарното оборудване и ремонтирани ВиК инсталациите.

В санитарните възли бе подменена фаянсовата облицовка: боядисани бяха с латекс  таваните, ремонтирана бе ВиК-инсталацията, подменено бе санитарното оборудване; подменена бе старата дървена дограма – прозорци и врати с нова от РVС-профили.

На втория етаж в залата за тенис на маса бе подменена старата дървена дограма с РVС-прозорци и врати, направена бе шпакловка и боядисване на стени и тавани, както и подмяна на настилката. В стаите бе подменена дървената дограма с РVС, в санитарните възли бе подменена фаянсовата облицовка, боядисани с латекс таваните. Ремонтирани бяха ВиК-инсталациите, подменено бе санитарното оборудване, подменена бе старата дървена дограма – прозорци и врати с нова от РVС-профили.

На третия етаж бе подменена дървената дограма с РVС, боядисани бяха с латекс стени и тавани; подменена бе настилката.

На трите етажа в сградата бяха подменени съществуващите в коридорите ел. разпределителни табла с нови, а също така и старите осветителни тела с нови.

За гръмоотводна инсталация на сградата: бе изграден заземителен контур, отвод и един мълниеприемник с изпреварващо действие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.